donderdag 21 maart 2013

53.Testdag 20 maart 2013 te Zolder

Ja de weergoden waren ons niet gunstig gezind op woensdag 20 maart. We hadden toch het geluk dat het vrij rijden en testrijden van de no budget cup pas om 13 u begon...misschien hield het dan op met sneeuwen.
In ieder geval was het weer tof om onze collega s na lange tijd terug te ontmoeten : cronic team , onze pillou, de snelle, martijn enz.
De technische keuring verliep vlotjes zoals elk jaar, en dit jaar verstonden ze wel dat we niet met onze nieuw gespoten kuipen gingen rijden
De klok tikte verder en er was geen ontkomen meer aan , om 13 u twijfelde we nog eerst om iets te gaan eten , maar ja we hebben onze trots toen toch maar gestart.
Alleen door het geluid al van onze trots kregen we een hart verwarmend gevoel en dat was nu zeer welkom met deze koude . Op bepaald moment hebben we de lucht temperatuur gemeten en die was 0°C en de wegtemperatuur was 1°C.
Benny ging als eerste vertrekken en toen zag je het lichtjes sneeuwen 

De koude aan het lichaam viel nog mee , maar die handen dat was het toch niet , dus werden de winterhandschoenen boven gehaald en dat was ietsje beter :-)
Onze Nicky bekeek het eerst met troosteloze blik
maar is toen ook vertrokken

De moto deed het prima , af en toe percies een heel klein dipje , maar dat wordt er vandaag op de testbank wel uitgehaald.
Een half dagje zo op het circuit rijden is ook eens een hele andere ervaring . Moesten we zoiets van het werk doen met die weeromstandigheden dan denk ik dat er gestaakt werd, maar met de motor is het dan toch weer dat ietsje meer .
We waren ook moe en bibberend voldaan en blij dat hij nog heel was.
Sommige hadden een klein schuivertje gemaakt , andere net iets meerFotoFoto
Maar zolang dat het polyester is en niets lichamelijk blijven we uitkijken naar het volgende evenement en dat is dus  zaterdag 23 maart met weer heerlijke temperaturen van tegen het vriespunt :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten