donderdag 19 mei 2011

18.Training te Zolder , maandag 16 mei 2011

S morgens vroeg liep onze wekker af, ja , ja ik kan zeggen liep , allé zo erg was het nu ook weer niet, maar kan wel zeggen dat we niet uit bed vlogen.
Gelukkig stond alles deze keer klaar en konden we naar het circuit vertrekken.
En je gelooft het of niet, maar op onze Jef hebben we niet lang moeten wachten, ook al had die daags ervoor een scooterrace in het hagelende francorchamps.
Het was wel wat frisjes , maar zolang het niet regende waren we tevreden.
De Jef moest de eerste sessie rijden , en daarna moest Benny klaar staan om direct over te nemen.
Blijkbaar hadden we toch alles niet goed ingeladen want nu bleek dat hij zijn rugbeschermer en borstprotector was vergeten. Gene paniek, konden de rugbeschermer altijd lenen, maar zoals een goede manger het beaamt ben ik toch ma rap 90 km gaan rijden om zijn spullen te halen.
Dat het dagje ervoor van de voetbal zijn tol ging eisen was ook wel waar, want Benny zijn benen voelde loodzwaar aan. Al maargoed dat we het oude vertrouwde veldbedje weer bij hadden.
We hebben ook ons nieuw tank systeem kunnen uit testen en als alles goed verloopt gaan we daar ook ettelijke seconden mee winnen :-)
Onze Jef zijn handjes zijn na de operatie duidelijk beter , alleen het wuiven komt zo wat belachelijk over, je zou zelfs een verkeerde indruk van hem krijgen :-)

Achter ons tentje zat de vertrouwde p ducateer op post, en ik moet zeggen dat hij wel alert was
De 2 laatste sessies begon het te regenen, eigenlijk niet hard genoeg voor regenbanden , en toch teveel voor de gewoon. ons team had maar beslist om het weer nog wat aan te zien, maar het is er niet meer van gekomen om nog een sessie te rijden.
Wat uiteraard ook niet wil zeggen dat we vroeger naar huis waren vertrokken....neen, neen, als laatste de otoobar nog gesloten en dan nog eens op verplaatsing.
Man , man wat is het leven van een racer toch zwaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten