vrijdag 3 juni 2011

22.De 2 de race :2 u te Zolder (deel2)

Toen onze Jef vertrokken was, hield zijne teammaat Benny alles nauwlettend in de gaten , zeker de tijd op t schermke. Onze Jef da is ook zo ene , hoe langer dat diene op de baan zit hoe sneller dat diene gaat.
Ook hier was tijdens de race een rode vlag situatie waardoor onze jef ook effe aan de kant heeft moeten staan. maar ik moet zeggen onze Jef heeft da super gedaan want zijne tijd is gekrompen tot 1.50. Wij hadden het duidelijk gezien op ons schermke , een van de laatste ronden toen hij binnenkwam
Maar helaas scheelde er iets met de uitslag.
De uislag werd bekend en wsij stonden 14 de terwijl we normaal 11 stonden.
De stand hebben ze daarna berekend en uiteindelijk zijn we 12 geworden
Nadat we opgeruimd hadden , zijn we naar de ton van danny repsol la si geweest in de otobar , waar het super gezellig was en tot in de vroege uurtjes. Jammer dat we de kodak vergeten waren, en iedereen er tegenaan zag om hem effe te gaan halen, maarja , dat kwam dan ook weer dat het zo super was.
De volgende suggestie werd gedaan als we onder 1.47 zaten van nog een ton te geven door jurgen, maar 1.47 dat ligt nog ver ......alhoewel :-)
Als we de tussenstand bekijken dan komen we er verdraaid goed uit met onze 36 puntjes, nu nog wat trainen en hop ...naar dijon...punten sprokkelen en naar de 1.47 :-) Jurgen here we come :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten