donderdag 24 november 2011

37. De 8 u race te zolder 23 september 2011

Voordat we klaar waren voor de 8 u race , hebben we nog veel watertjes moeten doorzwemmen.....en vooral moeten we nog veel mensen bedanken die ons geholpen hebben, om bobo terug startklaar te maken zo snel , en ook degene die hebben meegereden
cronicteam voor hun vele stukken die ze te leen hebben gegeven,

pol zelfs om zijne moto naar thuis te brengen en te zeggen draai het er ma af wa ge nodig hebt

skippy ook voor nog eens naar huis te rijden om wat te gaan halen

skippy en arnaud om mee te rijden



jef natuurlijk ook voor mee te rijden hé

nicky de mecanieker

nicky en katrien voor het pitbordwerk

pé voor het herstellend kuipwerk

tamara voor de extra hulp en ondersteuning


martijn voor dat extra duwtje in de rug van arnaud :-)
ern last bud not least benny omdat hij het toch heeft laten doorgaaan


Ze hebben zelfs nog tot in de laatste uurtjes in de pitbox gesleuteld, en ik geloof zelfs dat ze juist het laatste vastgedraaid hadden toen ze de boxen kwamen sluiten.
Benny was donderdagavond ook nog eventjes komen meekijken, maar het is toch erg als je dit allemaal ziet en er zo lang naar uitgekeken hebt en niet kunt meedoen. Onze bobo daarentegen die straalde weer.
De startpositie werd bepaald door de stand in het klassement en voor racingteam t smoske zou dat op de 10 de plaats zijn.  Arnaud zou als eerste vertrekken , het weer was nog maar aan de druilerige kant en net voor de start zei Jef dat de banden nog niet ontvet waren , vergeten door de hektische toestanden van de dag voordien. Een voor één vertrokken ze voor de 2 opwarm ronde en dan zou het van start gaan. We zagen dat sommige al begonnen te slippen bij het vertrek en opeens hoorde we roepen , ja der is iemand gevallen .....en ja dat waren wij. Arnaud kwam met de moto afgelopen , hier werd er geduwd daar werd er gelopen , de pitbox binnen , gesleuteld want blijkbaar was er iets met het voetje krom . Na enige tijd kon Arnaud weer vertrekken. Van plaats waren we snel gedaald , we stonden nu 53 ste met 4 ronden achterstand . Maar de piloten waren goed , bobo was ok, en we hadden 8 u om omhoog te klimmen. Na enige tijd zagen we ons al stijgen naar 43 ste
Het tanken verliep vlotjes, onze Pé heeft weer prima werk geleverd
Benny had het wat moeilijk om in zijn rolstoeltje te blijven zitten, soms liep hij er op krukken en het was wel zwaarder dan we eerst hadden gedacht , dus ben ik hem smiddags een paar uurkes bij mijn ma in bed gaan duwen zodat hij toch nog wat rust zou hebben en hij zeker de aankomst zou meemaken.
Ook de bandenwissel is vlot verlopen
En met den tijd stegen we en stegen we :-)

uiteindelijk zijn we 9 ste geworden

, waar we zeer blij om waren als je ziet hoeveel dat we hebben ingehaald. Het was weer een geweldige dag en die dag heeft Benny geeindigd met iets anders dan met zijn melk met extra calcium.....maar het heeft hem niet gelaten.

We hadden ons ook nog ingeschreven voor de extra race op 9 oktober waar de -600 aan mocht meedoen, maar dat hebben we maar doorverkocht aan het cronicteam, daar benny nog herstelend was en nu het raceseizoen normaal gezien was afgelopen , wilden we bobo ook nog op eigen krachten laten recupereren .........of krijgt hij een broertje bij ?


Na elke race verloten ze nog altijd een helm onder de piloten , en ja , soms moet ne mens eens wa geluk hebben :-)
 De 9 de oktober zouden we niet meeracen, maar aanwezig zullen we zeker zijn, en dan  is er nog de racefuif in de versus , ja zoiets kunnen we ook niet links laten liggen . Daarvan volgt nog een klein verslagje :-)
ps : bobo zijn nieuw record staat op 1.48 dankzij skippy en arnaud :-)

1 opmerking:

  1. toffe site , en waar ligt da smoske, wil daar wel eens een frietje komen eten
    louis neeroeteren

    BeantwoordenVerwijderen